decor decor

design Cicero Fârtat
© 2006-2015 UDTR; toate drepturile rezervate

decor stema Romaniei

START

Arhiva comunicatelor de presă ale UDTR


12 martie 2018

Ziua Internaţională a Femeii sărbătorită la Constanţa

Ziua femeii
Ziua femeii
Ziua femeii

Uniunea Democrată Turcă din România a marcat Ziua Internațională a Femeii în perioada 1–8 martie, printr-o serie de manifestări socio-culturale desfăşurate la filialele din Constanța, Bucureşti, Tulcea şi Măcin. Simpozionul «Implicarea femeii turce în societate» desfăşurat în data de , la Constanța, a reunit membre ale comunității turce de la filialele UDTR din: Constanța, Medgidia, Cernavodă, Mangalia, Tuzla, Techirghiol, Cobadin şi Cumpăna. Dezbaterile din cadrul simpozionului au fost urmate de o serată turcească unde peste 300 de membre ale comunității au petrecut-o în ritmurile muzicii turceşti, dar şi a celei româneşti. În urma unei tombole, cele mai norocoase participante au câştigat premii din partea UDTR, dar şi a unei cunoscute firme de produse de înfrumusețare.

Au răspuns invitației Comisiei de femei a UDTR de a sărbători împreună Ziua Internațională a Femeii, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, consilierul județean, Nicoleta Bercaru, directorul Casei de Pensii, Cristina Samoilă, inspectorul şcolar, prof. Icbal Anefi, preşedinta organizației de femei a UDTTMR, Turchian Bari, precum şi preşedintele comisiei de învățământ a UDTR, prof. Vildan Bormambet şi a celei de cultură, Serin Türkoğlu. Alături de doamnele comunității turce s-a aflat şi Özlem Sertel, soția Consulului General al Republicii Turcia la Constanța, Uygar Mustafa Sertel, şi Seher Akkdoğan, soția viceconsulului Hasan Akkdoğan.

Evenimentul a fost organizat de Comisia de femei a UDTR şi a fost coordonat de preşedinta comisiei, Melec Amet, şi de vicepreşedinta aceleiaşi comisii, Durie Accoium.

PR UDTR,


Print