decor decor

design Cicero Fârtat
© 2006-2015 UDTR; toate drepturile rezervate

decor stema Romaniei

START

Arhiva comunicatelor de presă ale UDTR


8 octombrie 2014

Ataşatul american Kendra Pace
s-a întâlnit cu membrii comunității turce

Kendra Pace la Cumpana
Kendra Pace la Cumpana
Kendra Pace la Cumpăna

Ataşatul politic, responsabil cu drepturile omului în cadrul Ambasadei SUA la Bucureşti, Kendra Pace s-a întâlnit în data de cu membrii comunității turce din Cumpăna, la sediul filialei UDTR din localitate. Diplomatul american a fost întâmpinat de preşedintele UDTR Osman Fedbi, de secretarul general Ervin Ibraim, precum şi de preşedintele filialei UDTR din Cumpăna, Bari Muselim. La întâlnirea cu ataşatul politc american au mai participat: subprefectul Accoium Levent, muftiul Murat Iusuf, precum şi viceprimarul Neagu Florin.

Kendra Pace a declarat: „vă mulțumesc pentru oportunitatea de a fi alături de dumneavoastră şi de a participa la Sărbătoarea Sacrificiului. Este important pentru comunitatea dvs. să îşi păstreze obicieiurile şi să le transmită generațiilor viitoare. Sărbători Fericite !” Preşedintele Osman Fedbi a subliniat că este a doua întâlnire a ataşatului politic american cu liderii comunității turce, prima desfăşurâdu-se în iulie 2013. Domnia sa a mulțumit pentru sprijinul acordat de Ambasada SUA etnicilor turci, în special pentru programele puse la dispoziție la care au participat membri ai comunității.

La finalul întrevederii, cu prilejul Sărbătorii Sacrificiului, etncii turci prezenți au primit pachete cu carne sacrificată (kurban), dar şi încălțăminte din partea Uniunii Democrate Turce din România.

PR UDTR,


Print