decor decor

design Cicero Fârtat
© 2006-2015 UDTR; toate drepturile rezervate

decor stema Romaniei

START

Arhiva comunicatelor de presă ale UDTR


30 mai 2014

Ziua Internaţională a Copilului

Uniunea Democrată Turcă din România marchează Ziua Internațională a Copilului printr-o serie de manifestări cultural-educative dedicate celor mai mici membri ai comunității.
, circa 200 de copii de la filialele UDTR din Constanța, Mangalia, Techirghiol, Lazu, Cumpăna, Băneasa, Cobadin și Valu lui Traian vor vizita micro-rezervația din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii și vor urmări reprezentația delfinilor Chen Chen și Ni Ni. Toți copiii vor primi din partea UDTR câte un „Happy Meal”.

Tot în cadrul unui program destinat copiilor, 50 de elevi de etnie turcă vor avea posibilitatea să vizioneze luni, 2 iunie, la Palatul Copiilor din Constanța, începând cu orele 16.00 un spectacol de teatru pus în scenă de Suat Veral expert în teatru de umbre tradițional turcesc. Micii spectatori vor avea ocazia să admire două personaje celebre din folclorul turcesc Karağoz și Hacivat. Spectacolul este organizat de Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța și Centrul Cultural Turc «Yunus Emre» în parteneriat cu ISJ Constanța, UDTR și UDTTMR.
La eveniment vor participa președıntele UDTR Osman Fedbi, secretarul general Ervin Ibraim și deputatul Iusein Ibram.

PR UDTR,

Imagini surprinse la acest eveniment sunt publicate aici

Print