decor decor

design Cicero Fârtat
© 2006-2015 UDTR; toate drepturile rezervate

decor stema Romaniei

START

Arhiva comunicatelor de presă ale UDTR


2 iunie 2013

1 iunie sărbătorit la filialele UDTR

1 iunie
1 iunie
1 Iunie la filiale

Elevii de etnie turcă din Medgidia, Tulcea, Cobadin și Amzacea au sărbătorit 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, la filialele Uniunii Democrate Turce din România din localitățile menționate. Copiii din Medgidia au vizitat Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării, cel mai important obiectiv turistic din Tulcea care deține unul dintre cele mai mari acvarii din Europa.

La fililala UDTR din Tulcea, copiii au fost primiți de deputatul Iusein Ibram și au servit produse de patiserie tradiționale iar la Cobadin și Amzacea micii școlari s-au întrecut în jocuri distractive și au participat la un concurs de recitare în limba turcă.

Președintele UDTR, Osman Fedbi a declarat: „În acest an ne-am dorit ca elevii de etnie turcă de la filialele uniunii din Tulcea, Medgidia, Cobadin și Amzacea, cu rezultate bune la limba maternă și de condiție socială modestă să sărbătorească ziua de 1 iunie împreună, să se bucure de această etapă minunată a vieții,copilăria”. Copiii de etnie turcă au mai marcat sărbătoarea copilăriei, la Palatul Copiilor din Constanța, la sfârșitul lunii aprilie, participând la manifestările cultural-sportive organizate de UDTR și de Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța, cu prilejul Zilei Suveranității Naționale și a Copilului, sărbătorită în Turcia, la 23 aprilie.

PR UDTR,


Print