decor decor

design Cicero Fârtat
© 2006-2015 UDTR; toate drepturile rezervate

decor stema Romaniei

START

Arhiva comunicatelor de presă ale UDTR


13 noiembrie 2014

Vicepreşedintele TIKA în vizită la UDTR

Ali Maskan la UDTR
Ali Maskan la UDTR
Ali Maskan la UDTR

O delegație condusă de Ali Maskan – vicepreşedinte al Agenției Turce pentru Coordonare şi Cooperare, a fost primită la sediul central al UDTR în data de , de către preşedintele Osman Fedbi şi de secretarul general Ervin Ibraim.

În cadrul întrevederii, oaspeții şi-au arătat disponibilitatea să deruleze proiecte în România şi au subliniat faptul că aşteaptă propuneri din partea liderilor UDTR. Ali Maskan a declarat: „dorim să implementăm proiecte serioase, de succes, care să aibă impact în rândul cetățenilor, dar proiectele de anvergură necesită timp şi pregătire specială. Suntem pregătiți să specializăm în Turcia oameni timp de 6 luni, dar aşteptăm să se implice şi voluntari”. Oficialul turc a mai spsus că TIKA intenționează să deschidă un birou şi în România, La Bucureşti.

La finalul întrevederii, preşedintele UDTR le-a oferit oaspeților o plachetă cu însemnele Uniunii Democrate Turce din România. În cursul aceleiaşi zile oaspeții turci au vizitat Radio T. În cadrul întâlnirii cu directorul postului de radio, Ervin Ibraim şi-a exprimat intenția de a extinde frecvența de emisie până la Cernavodă, localitate unde există o comunitate turcă numeroasă şi unde Radio T nu poate fi recepționat.

Delegația din Republica Turcia a fost însoțită de consulul general Ali Bozçalışkan şi de viceconsulul Özgen Topçu.

PR UDTR,


Print